Hartenbank fietst tijdens Wielertrilogie Utrecht

De Hartenbank gaat meefietsen in de Utrechtse Wielertrilogie! Dit betekent dat een team een grote afstand gaat fietsen op 20 mei (Giro d’Utrecht), op 2 juli (Tour d’Utrecht) en op 27 augustus (Vuelta a Utrecht). Naast het feit dat dit natuurlijk heel leuk is, willen wij ook zoveel mogelijk geld inzamelen voor de Hartenbank. Wij zijn dus hard op zoek naar mensen die ons team willen versterken én mensen die ons willen sponsoren door middel van een donatie.

Wat is de Wielertrilogie?

Utrecht is de enige stad ter wereld waar alle drie de Grote Rondes een keer geweest zijn. In 2010 tijdens de Giro, in 2015 tijdens de Tour de France en in 2022 tijdens de Vuelta. Bij de Wielertrilogie worden deze rondes nog eens fijntjes overgedaan. Elke ronde heeft zijn eigen Italiaanse, Franse of Spaanse tint. Meer informatie over de wielertrilogie vind je op www.utrechtsewielertrilogie.nl. Hier kun je je ook aanmelden.

Ik wil meefietsen, wat moet ik doen?

Je kunt ervoor kiezen om alle drie de rondes mee te fietsen, maar je kunt er ook een of twee doen. Daarnaast kun je zelf een afstand kiezen: 70, 100 of 130 kilometer. Voor elke ronde moet je jezelf apart opgeven via de website. Ook willen we je vragen om je te registreren via dit formulier. Ten slotte kun je zelf een sponsoractie opzetten via Geef. Je maakt hier ook zelf een zogenoemde ‘Geef-actie’ aan.

Ik wil graag een geldbedrag doneren

Wat fijn! Je kunt in dit geval contact opnemen met de Hartenbank via info@hartenbank.nl.